دوره گفتگوی عاشقانه ویژه بانوان
چطور با مهارت بیان احساسات
رابطه ای صمیمی با شریک زندگی خود ایجاد کنید؟
مدرس: بیتا برادران مشاور و مدرس مهارت های زندگی و ارتباطات زوجی
فرمت دوره آموزشی: ویدئو جزوه فایل صوتی دوره
نحوه تحویل: دانلودی
مدت زمان ویدئوی دوره گفتگوی عاشقانه: ۱ ساعت و ۲۴ دقیقه
مخاطب دوره: تمامی بانوان متأهل و مجرد
تمرین محور
دوره گفتگوی عاشقانه ویژه بانوان
چطور با مهارت بیان احساسات، رابطه ای صمیمی با شریک زندگی خود ایجاد کنید؟
همه ی آدم ها احساسات مختلفی دارند. منفی یا مثبت. خوب یا بد. مسلما در زندگی با همسر هم احساسات و هیجانات مختلفی سراغ افراد می آید. ناراحتی، تنهایی، خشم و عصبانیت و …
باید بتوانید در مورد این احساسات صحبت کنید. البته صحبت و گفتگو به شکل صحیح و مناسب.
منظور ما از گفتگوی صحیح این است که در پی صحبت در مورد احساستان، دعوا و جر و بحث بین شما و همسرتان شکل نگیرد، احساس شما به راحتی مورد قبول همسرتان واقع شود و در نهایت همسرتان حاضر شود که برای بهتر شدن احساس شما اقداماتی انجام دهد.
نمونه هایی از درست بیان نکردن احساس به همسر غر زدن، داد زدن، قهر کردن، کنایه زدن، لج کردن و رفتارهای همراه با ابراز دشمنی است. برای گفتگوی صحیح در مورد احساس، باید مهارت بیان صحیح هیجانات را کسب کنید.
بسیاری از اوقات مدتی بعد از ازدواج صمیمیت بین زن و شوهرها رفته رفته کمرنگ می شود. آن شور و شوق اولیه کم کم از بین می رود و نوعی روزمرگی در زندگی زوجی اتفاق می افتد. این مسئله بسیار آزاردهنده است. زن و شوهرها به دنبال راهی برای گرم شدن رابطه شان هستند. البته حالت دردناک تری هم وجود دارد و آن هم وقتی است که زن و شوهر نمی توانند هیجانات و احساسات یکدیگر را درک کنند و همین مسئله باعث به وجود آمدن جر و بحث و مشاجره های زیادی میان آن ها می شود.
همانطور که ذکر کردیم، بیان کردن احساسات یک مهارت مهم است. مهارتی که هر زن و شوهری باید آن را کسب کنند. به این دلیل که در زندگی زوجی زن و شوهر با احساسات بسیار متنوعی روبرو می شوند.
صحبت نکردن در مورد این احساسات می تواند آسیب های بسیار جدی به شما و خانواده تان وارد کند. بسیاری از افسردگی ها و اضطراب هایی که افراد بعد از مدتی در زندگی زوجی با آن روبرو می شوند، حاصل عدم کسب این مهارت است.
این ناراحتی ها و رنجش های درونی می تواند از یک عضو خانواده به سایر اعضا منتقل شود. به این دلیل است که ما به عنوان مشاور مشاهده می کنیم که فرزندان بعضی از خانواده ها هم درگیر این احساسات می شوند. زمانی که ریشه یابی می کنیم می بینیم افسردگی و اضطراب آن ها ریشه در احساسات بیان نشده ی والدینشان دارد.
به این دلیل که زن و شوهرها با عدم گفتگوی صحیح در مورد احساسشان، رفته رفته از یکدیگر دور می شوند و میزان صمیمیت بین آن ها کاهش می یابد. در نتیجه فرزندان خانواده هم تحت تاثیر این فضا قرار می گیرند. بنابراین باید بدانید که کسب مهارت گفتگوی صحیح با همسر در مورد احساسات، برای تضمین سلامت همه ی اعضای خانواده حیاتی است.
موضوع اینجاست که نداشتن یک سری از مهارت ها باعث به وجود آمدن این مشکلات می شود. مهارت بیان احساسات و هیجانات یکی از آن هاست. این مهارت به قدری مهم است که عدم یادگیری آن باعث مشکلات ارتباطی، جسمی و در نتیجه روحی افراد می شود. زمانی که قادر نباشید هیجاناتی مثل خشم، غم، ترس و … را برای همسر خود بیان کنید، او نیز نمی تواند شما را درک کند. گاهی مجبور می شوید این هیجانات را مخفی کنید، گاهی آن ها را به شکل نامناسبی مثل غر زدن و دعوا کردن بیان می کنید. در نتیجه در بیان کردن هیجانات مختلف خود درمانده می شوید و به نتیجه ای نمی رسید.
راه حل این مشکل مهارت بیان هیجانات و احساسات است. با کسب این مهارت می توانید به شکل مناسبی احساسات خود را برای همسرتان بیان کنید. به طوری که نه تنها دعوا و بحثی به وجود نیاید، بلکه همسرتان می تواند شما را درک کند و در جهت خواسته های شما قدم بردارد. مسئله این است که بحث های به وجود آمده به دلیل درک نادرست همسرتان از شما شکل می گیرند.
اما شما می توانید با کسب مهارت ابراز احساسات خودتان را تجهیز کنید. درست بیان کردن هیجانات، نصف راه درک شدن توسط همسر است. مهارت ابراز احساسات به شما کمک می کند به صورتی هیجانات خود را بیان کنید که همسرتان در مقابل شما جبهه نگیرد و شما را سرزنش نکند. در عوض آن در کنار شما قرار بگیرد و به شما کمک کند تا احساس بهتری داشته باشد.
این مهارت را در کجا یاد گرفته ایم؟
در کارگاه های برگزار شده دیده ایم که متاسفانه بسیاری از افراد این مهارت را کسب نکرده اند. به این دلیل که این دست مهارت ها در خانواده، مدرسه و جامعه آموزش داده نشده اند. حتی بسیاری از خانواده ها آگاهانه یا غیرآگاهانه آموزش هایی ضد این مهارت ها را به فرزندان خود ارائه کرده اند.
مثل این که به دختران خود یاد می دهند که اگر از موضوعی ناراحت شدند، هیچ حرفی از خود به شوهرشان نزنند و از احساسات خود نگویند تا دعوا و بحث پیش نیاید! و یا این که به طور ناخواسته به فرزندان خود الگوی داد زدن و غرغر کردن را ارائه می کنند.
تمام یادگیری های دوران مجردی بر زندگی زوجی ما اثرگذار هستند. اما هیچ وقت برای یادگیری و تغییر کردن دیر نیست. وب سایت گروه آموزشی دو مشاور با هدف آموزش این دسته از مهارت ها شکل گرفته است و همین الان فرصتی برای تغییر است.
۱- احساسات و هیجانات مختلف خود را خواهید شناخت.
۲- می توانید با همسر خود به گفتگو نشسته و در مورد احساسات مختلفتان با او صحبت کنید.
۳- همسرتان خواهد توانست شما و احساستان را بفهمد و با وجود این مهارت، ناراحت و عصبی نمی شود.
۴- بسیاری از جر و بحث و دعواها از بین می روند.
۵- با حفظ آرامش بیشتری می توانید با همسرتان گفتگو کنید.
۶- همسرتان می تواند با شما همراهی نموده و کاری برای تغییر احساستان از منفی به مثبت، انجام دهد.
۷- همسرتان شناخت بهتری از شما و خواسته هایتان پیدا می کند.
۸- رابطه ی شما مسلماً صمیمی تر از پیش خواهد شد و در نهایت کل اعضای خانواده سود خواهند برد.
تمامی این موارد در تجربیات آموزشی و تحقیقات علمی و آکادمیک به طور قطع ثابت شده اند و این کاری است که مهارت مدیریت بیان احساسات انجام می دهد.
دوره ی آموزشی “گفتگوی عاشقانه” شامل چیست؟
این دوره ی آموزشی شامل دو جلسه است.
عنوان جلسه ی اول: “۴ اشتباه رایج در بیان احساسات به همسر-چطور بیان احساسات خود را مدیریت کنید؟”
عنوان جلسه ی دوم: “غلبه بر موانع صمیمیت عاطفی-چطور توسط ابراز احساسات، رابطه ای صمیمی با شریک زندگی خود ایجاد کنید؟”
فرمت این دوره آموزشی به صورت ویدئویی است.
مدت زمان ویدئوی دوره آموزشی “گفتگوی عاشقانه”: جمعاً ۱ ساعت و ۲۴ دقیقه
دوره آموزشی “گفتگوی عاشقانه” توسط بیتا برادران مشاور و مدرس مهارت های زندگی و ارتباطات زوجی تدریس شده است.
در زمان دانلود، فایل صوتی هر دو جلسه ی دوره ی “گفتگوی عاشقانه” را نیز دریافت می کنید.
دوره ی آموزشی “گفتگوی عاشقانه” تمرین محور است.
همچنین برای هر جلسه یکجزوه ی آموزشی تدارک دیده شده است که تمرین های دوره ها نیز در آن لحاظ شده اند و شما می توانید جزوه ها را پرینت گرفته و به راحتی تمرین ها را در جزوه ها انجام دهید.
نظر صوتی خانم مریم نظری
پاسخ به سوالات متداول درباره محصول "گفتگوی عاشقانه" ویژه بانوان
خانم های متأهلی که به سرزنده و شاد بودن زندگی زوجی و خانوادگی خود فکر می کنند.
بانوان متأهلی که قصد دارند مشکلات ارتباطی با همسر خود را زوجی را رفع کرده یا از به وجود آمدن آن ها پیشگیری کنند.
بانوان مجردی که قصد دارند زندگی زوجی خوبی را در آینده شروع کنند.
تمام بانوانی که به کسب مهارت های روانشناسی علاقمند هستند.
۱- می توانید به راحتی احساسات و هیجانات مختلف خود را بشناسید.
۲-از چهار اشتباه متداول در بیان احساساتی مثل ناراحتی، خشم و سایر احساسات آگاه می شوید.
۳- اگر ناراحت یا عصبانی باشید و یا احساسات مثبت داشته باشید، می توانید آن ها را به نحو مناسبی برای همسرتان بیان کنید.
۴- همسرتان خواهد توانست شما و احساستان را بفهمد و به دلیل مناسب بودن نحوه ی بیان شما، ناراحت و عصبی نمی شود و جبهه نمی گیرد.
۵- جر و بحث و دعواهایی که ناشی از بازگو نشدن احساسات منفی است، از بین می روند.
۶- در حین گفتگو با همسرتان می توانید آرامش بیشتری داشته باشید.
۷- از طریق گام برداشتن در نحوه ی صحیح بیان احساسات و استفاده از شیوه های کاربردی این آموزش، همسرتان با شما همراهی خواهد کرد و کاری برای تغییر احساستان از منفی به مثبت، انجام خواهد داد.
۸- همسرتان شناخت بهتری از شما و خواسته هایتان پیدا می کند.
۹- رابطه ی شما مسلما صمیمی تر از پیش خواهد شد.
۱۰- در نهایت تمام اعضای خانواده سود خواهند برد.
این دوره آموزشی نیاز به هیچ گونه دانش پیش زمینه ای ندارد و برای تمام بانوانی که مایل هستند در زمینه ی نحوه صحیح صحبت کردن درباره ی احساساتشان آگاهی کسب کنند، مناسب است.